Author: lauri
• zondag, maart 21st, 2010

De eerste Godinnencursus is voorbij. Gisteren hadden we onze laatste bijeenkomst. Ik voel me dankbaar voor al die godinnen die bij ons langs zijn gekomen en die ons gaven wat we nodig hadden. .Ook ben ik heel tevreden omdat de cursus datgene teweeg heeft gebracht wat ik bedoelde, namelijk een dieper  en doorleefder inzicht in waar ik in mijn boek naar heb willen wijzen: het Goddelijk Vrouwelijke. Bijna alle deelneemsters gaven aan dat ze door deze cursus mijn boek op een andere manier gelezen en geïntegreerd hebben en in sommige gevallen ook beter begrepen; minder vanuit het hoofd. Dat is precies wat ik beoogde te bereiken, namelijk een samenvloeien van linker-en rechterhersenhelft. Wat leidt tot een vollediger begrip van het gelezene. Ook gaven cursisten aan dat wat ze geleerd hebben toepasbaar is in hun dagelijks leven. Sommigen zijn door een heel persoonlijk proces gegaan en hebben daar voor hun gevoel vorderingen in gemaakt. Kortom, geen geringe resultaten!
Ik ben erg blij met deze cursus en hoop dat ik deze nog vaak mag geven. Mocht je belangstelling hebben, meld je dan vast aan, zodat ik daarop kan inspelen.

Category: Workshops
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses

 1. Lieve Lauri,

  Bedankt voor je mooie cursus die je gegeven hebt. Ik heb er veel van geleerd en heb de energie van de godinnen mogen ervaren. Door deze ervaringen lees ik je boek op een andere manier, ik snap het veel beter, kan het plaatsen en vooral ook voelen. Het is een rijke ervaring die me blij en ontspannen maakt.
  Liefs, Annet

 2. Beste Lauri,

  Ook ik heb genoten van de godinnencursus.Bedankt daarvoor.
  De energie van de godinnen voelen vond ik heel speciaal. Het boek was voor mij in eerste instantie onleesbaar. Maar nadat Isis voorbij was gekomen las ik het in een ruk uit. Het is de bedoeling dat we meer gaan leven vanuit onvoorwaardelijke liefde en dat we de yin-kracht gaan neerzetten. Leven met het vrouwelijke bewustzijn.Want mannelijk bewustzijn komen we iedere dag tegen.Maar het heilige vrouwelijke daarmee mogen mensen nog meer werken. Als dat gaat lukken kunnen we een heel andere wereld neerzetten.
  Mensen ik raad jullie deze cursus aan om inzicht te krijgen en dan ermee te gaan werken.
  Veel succes,
  In licht liefde en dienstbaarheid, Belinda

Leave a Reply